Testemonials

GODKENDT AF KLIENTEN OG (hvis klienten ønsker at være anonym) ALTID MED SAMME FORNAVN (MATHILDE ELLER SØREN)

Eksamensangst:

Mathilde (21 år): “Jeg har bare været totalt bange for at gå til eksamen – og mine forældre har været bange for, at jeg ikke skulle blive student. Hos highperformancehypnose.dk fik jeg hjælp til at klare presset. Tak for hjælpen”

Præstationsangst:

Trauma Collapse (TCT):

Mathilde (midt 40’erne): Har i mange år være påvirket og begrænset i sin livskvalitet af flere meget voldsom oplevelser i barndommen. Under dyb hypnose og med brug af den anerkendte TCT-teknik fik vi forløst traumet, så bevidsthed, underbevidsthed og kropsbevidsthed nu arbejder sammen om, at Mathilde står stærkere i nuet fri af fortidens skygger.

Birgitte Straarup. Vi har fået lov til at bringe et interview med Birgitte Strårup om hendes oplevelser med hypnose og med highperformancehypnose.dk:

https://highperformancehypnose.dk/wp-content/uploads/2023/02/Birgitte-Straarup-1.pdf

TWILIGHT:

Sex og samliv:

Søren (start 50érne): Jeg er en mand i 50’erne, som har haft tiltagende rejsningsproblemer. Jeg har været ret diskret omkring mit problem og havde ikke lyst til at inddrage min egen læge, for jeg troede ikke, at mit problem var af fysisk karakter.

highperformancehypnose.dk er meget professionelle og der var ikke noget i mit forløb, som de ikke havde oplevet før. De førte mig gennem nogle hændelser i min fortid, som skulle bearbejdes henover nogle uger og et par behandlinger. Jeg har fået roen igen på en helt ny og dejlig måde og nu virker alt igen, som det skal.